Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


torsdag 3 januari 2013

Deadline

Idag ska det hända - jag ska skicka in uppsatsen som jag har levt med det senaste halvåret. Allt började med att jag vaknade en tidig morgon i somras med en idé, och nu - läskiga tanke - har den blivit verklighet.

Det var det där med att förverkliga idéer. Ibland känns det tryggare att låta bli, för då kan jag bevara drömmen så där positiv och odelat härlig som den är i huvudet. Men när jag tar tag i saker och försöker leva ut min dröm, så innebär det ju alltid en massa arbete och inte sällan en och annan besvikelse på vägen.

Men idag är det drömmen som blir verklighet. Inte alls romantiskt, bara vardagsslit och nervositet just nu. Nåväl. Man överlever. Och det kommer en dag när jag inte är trött och pirrig, utan bara glad att jag gjorde det.

7 kommentarer:

 1. *Studsar upp och ner med mina pompoms, och gastar;*
  Go! Go! Go! Bra!Bra!Bra! Heja! Heja! Heja! Goooooo Mrs. Stenlund!
  :) Så är det. Snart är den här. Dagen då du är glad att du gjorde det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, kära du! När jag kör fast ska jag tänka på dig med pompoms, då känns det lättare :-) TACK!

   Radera
 2. Härligt Ulrika
  Visst var det ngt med Historia. Jag blir nyfiken så när du har landat kan du väl berätta. Grattis Grattis!!!!
  Jag håller på med en 7,5 poängs kurs i visuell kommunikation. Det är jätte roligt men tidskrävande och jag sköter mig inte så bra som jag (enligt mig själv) borde.
  Uppgifterna har blivit bra men jag skulle vilja hinna plugga på lite bättre.
  Tack för din fina kommentar jag håller med precis.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är religionshistoria, vilket bra minne du har. Vad kul med en kurs i visuell kommunikation, gissar att fotandet får vara med på ett hörn där. Jag känner precis igen mig att det är en ständig kamp om tiden... Kram!

   Radera
 3. Hej!
  Vad kul att hitta till dig!
  Trivs du med livet i England?
  Hur gamla är dina barn?

  Så spännande att förverkliga sina idéer...

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Tack för kommentaren, nu hittar ju jag till dig med. Läste lite av din presentation och log för mig själv, jag är väldigt lik dig, tål inte kaffe och inte att jäkta, vill mest vara med familjen och ha det lugnt... Vi trivs bra här, det är annorlunda men det var ju därför vi åkte. Barnen är mera engelsmän än svenskar nu efter 2,5 år - det går fort. De är 11, 10 och 6 år - bra åldrar för att flytta utomlands. Hoppas vi ses snart igen!

   Radera
 4. Det låter fantastikt att du förverkligar drömmar!!! Heja heja!

  SvaraRadera