Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


torsdag 20 juni 2013

Ett halvår senare


Ojojoj, vad tiden går ibland. Hej förresten, om det fortfarande finns någon som går in här. I januari tog jag en nödvändig paus i bloggeriet, och inte förrän nu får jag till det med att skriva lite. Den här våren har varit galen. Jag håller som bäst på att avsluta mina studier, jag har jobbat med flera översättningsprojekt och så har vi avvecklat vårt englandsliv och flyttat tillbaka till vackra Sverige. Numera bor vi i en stad där vi bara stannat till för kaffe, tågbyte eller IKEA-besök förut, men det är vackert här och vi känner tydligt att här man kan sänka sina rötter och trivas med livet.

Tänker på den här bilden som jag tog i New Forest förra sommaren. För oss är livet så här just nu - vi är på väg, men ser bara en liten bit i taget och på många områden vet vi inte riktigt vartåt det bär. Men solen skiner och det finns gott hopp om livet. Det har ju gått bra så många gånger förut så det ordnar sig nog med allt.

6 kommentarer:

 1. Välkomna hem till Sverige :)
  Bilden din är en så bra illustration till hur det ofta är här i livet och det kan vara både spännande och lite läskigt när man inte vet vad som finns bakom kröken. Men tar man bara ett steg i taget så kommer man framåt oavsett hur det ser ut. Med bagaget fyllt av hopp så kommer det att ordna sig.

  Önskar er en fin midsommar och många fina dagar på er nya adress. /Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, det känns ljuvligt att vara hemma igen. Önskar er en fin midsommar också, och så ska det bli roligt att ses hos syrran någon gång igen :-)

   Radera
 2. Välkomna tillbaka till Svedala :) Och en helt ny stad? Som ni inte bott i förut? En helt ny start med andra ord. Spännande :) och lite läskigt?
  Önskar er en fin midsommar :) och allt gott till ert nya i-Sverige-liv!

  SvaraRadera
 3. Hej finaste du!
  Vad jag saknat dig. Välkommen hem. Jag är så nyfiken på hur du haft det och vad du har gjort. Flyttat tillbaks till Sverige, spännande. Vart, vad väntar nu.
  Jag känner mig som en liten unge men jag har verkligen saknat dig, min fina blogg vän.
  Snälla hör av dig. Antingen på bloggen eller per mail
  pkhm@hotmail.se
  Stor stor skånekram Kristina

  SvaraRadera
 4. Skriv! Skriv! Skriv! Tycker det är trevligt med din blogg, jag... hur ser Sverige ut i dina ögon nu?
  Kramkram!

  SvaraRadera