Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


söndag 4 november 2012

Det bästa


Kära systern och syskonbarnet från Sverige är här några dagar, så nu njuter vi för fullt i familjen. Inte bara av all lakrits de hann packa ner i väskan innan de lämnade fosterlandet (fast barnen log brett från öra till öra när det svarta guldet bars fram under högtidliga former). Sedan firade vi att vi är tillsammans med en lerig, geggig och bitvis skrämmande gyttjig eftermiddagspromenad i det gyllenbrända ljuset.


Hittade några nya vänner gjorde vi också, och vi hade kommit ihåg att ta med lite bröd i fall de skulle vara där. Se där, man utvecklar sin förmåga till tantighet mer och mer för varje vecka - eller man ska nog säga "jag" förresten. Kul var det i alla fall. Ser ni förresten brödet som singlar genom luften, och vänsterbacken som brölar: "Ööh, här då, passa mig!"När sedan dagen skulle sammanfattas frågade vi varann kring köksbordet vad som varit det bästa. Döm om min förvåning när alla - inklusive pippinetta jag - utbrast "geggamojjan". Vi måste ha särdeles simpla nöjen i den här familjen. Eller också är gyttjebaden i East Sussex något alldeles extra.8 kommentarer:

 1. *ler* Geggamoja som är så fantastiskt ;) Vilka fina bilder du bjuder på, lika fina som er dag verkade vara.
  hoppas du får en fin start på den nya veckan

  krma kram Malin

  SvaraRadera
 2. Härligt besök från fosterlandet. Hoppas ni får mycket gos som ni kan tänka tillbaka på när de åkt hem. Lakrits....... nej tack. Men marabou mjölkchoklad skulle jag ha svårt att klara mig utan.
  Mata ankor är absolut inte tantigt. Vem gillar det mer än våra små godingar.
  Ha en fin vecka min vän.
  Största kramen Kristina

  SvaraRadera
 3. Förstår din glädje över besöket! Sedan vi flyttade till Skåne träffar vi bara släkten som är kvar i norr 1-2 ggr per år, trist!
  Nu ska vi upp till jul i alla fall, ska bli så kul att träffa alla! Så vackra bilder!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Så härligt med nära och kära på besök och vilka härliga bilder, Vänsterbacken är ju lite extra härlig !

  SvaraRadera
 5. En sådan härlig promenad i det vackra höstvädret. Och jag håller med...geggamoja är kul!

  SvaraRadera
 6. Novemberhälsningar till dig från den svenska västkusten, som faktiskt såg lite sol idag! Hoppas dina dagar är fyllda med gott liv, med allt vad det innebär för dig!

  SvaraRadera
 7. Åh, så roligt att hitta hit också!! :D Så fina bilder och så roligt att få en glimt av ert liv! Här ska läsas fler gånger. :)

  SvaraRadera