Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


fredag 7 december 2012

Long time no see

Hej igen kära ni! Här har det verkligen varit dött ett tag, men egentligen inte med flit. Det visar sig att jag har lagt in så många bilder nu att utrymmet är fullt, och jag vet inte hur jag ska göra härnäst. Så då går dagarna och veckorna, och hips vips var den en hel månad sedan sist.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag som inte hade något att säga förut har fått riktig bloggabstinens. Så snart maken är ledig tillräckligt länge för att hinna hjälpa mig, så börjas det nog igen. Hoppas det blir imorgon...

För övrigt är det tur att det firas jul här på dessa nordliga breddgrader. Jag skulle bli galen om det inte fanns något att se fram emot, mer än mörker och kyla, frost och kalla vindar. Men snart vänder det, och magnolian  på vägen till barnens skola knoppas, som ett löfte om att det kommer en tid även efter december.

3 kommentarer:

 1. :) Skönt att se ett livstecken! Saknar dig! Har också tänkt på dig och hoppats att du har det bra!
  Kanske kan det här hjälpa mot bildplatsbristen:
  http://fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html

  SvaraRadera
 2. :) kan det bli så?? hade jag inte en aning om :) ett tips kan ju va - om du inte redan gör det - att göra bilderna mindre innan du lägger upp de? Lycka till! Vill gärna se flera bilder!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig! Tänkte väl att du skulle få lust att komma tillbaka:) Hoppas att det löser sig med bilderna.
  Kram Maria

  SvaraRadera