Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


söndag 5 augusti 2012

All alone

 

Oj vilken bra fotoutmaning. Och svår, åtminstone för mig idag. Tankarna går som i sirap, och jag skulle nog behöva lite tid för mig själv, all alone så att säga. Som heltidsmamma till tre, med en make som jobbar mer än nog kommer inte den där ensamtiden så ofta. Men den är desto mer välkommen när den kommer.

Jag drömmer om en eftermiddag alldeles ensam, med en god bok, en filt och en kopp te. Snart, snart... Men tills jag får till en sådan stund - och bild - får jag vara nöjd med det här ensamma lövet. Ha en skön avslutning på söndagen, kära fotoutmanare, och ni som läser här! Och klicka gärna vidare till Edith och Jag för fler tolkningar från "ensambloggare".

13 kommentarer:

 1. Jag förstår att tiden är knapp för dig när du är i princip själv med dina tre då. Mina yngsta är 9 och nu börjar jag få mer egentid helt klart. Det är så himla viktigt för mig. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Usch ja det är inte alltid lätt att få till det med den där tiden. Mina pojkar börjar bli så stora att ibland finns det tom för mycket egentid. Njut av tiden med barnen, den kan ingen ta i från dig.
  Ditt bidrag är fint, ha en fin Söndag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vackert foto! Illustrerar temat på ett skönt sätt!

  SvaraRadera
 4. Ett enda löv, en del av en större enhet. Precis som du i din familj. Passande. Fint.

  SvaraRadera
 5. Dina naturbilder är alltid så fina och dina texter så tänkvärda! Känner väl igen den där längtan efter egentid. Själv har jag lärt mig att ta vara på de små stunderna av egentid som på morgonen när trötta tonåringar inte vill stiga upp t.ex. Tack för din fina kommentar. Ja att välja en bild på mig själv krävde lite mod ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Jättefin bild! Jag älskar verkligen "enkla" närbilder.

  SvaraRadera
 7. Jo, så där kan jag också känna ofta och man får vara glad de tillfällen man får sin egen stund. Jag tränar en del (löpning) och en av anledningarna är ju också att det är en skön stund att få vara lite ifred, svettas, och tänka egna tankar. Fin bild!

  SvaraRadera
 8. Vacker bild i all sin enkelhet och ensamhet!

  SvaraRadera
 9. Vilken jättefin tolkning och en text som gick ända in...

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 10. Vackert! Ja, som mamma får man inte alltid så mycket egentid, man tar sig den oftast inte heller. Mina barn börjar bli större nu och just nu är det sådär härligt lagom med allt...snart är de väl borta jämt och då är man inte heller nöjd ;)

  Ha en fin dag
  kram kram Malin

  SvaraRadera
 11. Din text är så fin och beskriver "ensamhet" så bra att egentligen behöver du inga bilder......hahaha. Men eftersom det nu är en fotoutmaning så ska det ju självklart vara med foton. Jag gillar din på lövet...ett ensamt löv..så vackert!

  Ha det gott!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 12. Kommer så väl ihåg tiden när det var lyx de gånger man hann igenom söndagstidningen och en hel mugg kaffe utan att behöva resa sig en enda gång. Den tiden är förbi nu och det lyxiga har ändrat karaktär.
  Ett löv blir väldigt fint när det är alldeles ensamt!
  Kram till dig //Monica

  SvaraRadera
 13. Väldigt vackert tolkning. Jag är ursvag för svart-vitt :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera