Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


onsdag 22 augusti 2012

Ett år till

Jag är så glad att får möjlighet att läsa ett år till. Varje termin känns som en gåva, eftersom jag är hemma med barnen och egentligen tar hand om dem "på heltid" men ändå kan läsa medan de är i skolan. Sex långa timmar varje dag...Och nu är det äntligen klart - det blir en lång och spännande termin i religionskunskap i höst. Böckerna ligger redan och väntar på att det ska bli september.

5 kommentarer:

 1. Det låter så spännande! Härligt att kunna passa på? :)
  I år, för första året på lääänge, ska jag "bara" jobba och det ska bli så skönt :) ... även om jag kommer sakna pluggandet lite, det vet jag.
  Och religionskunskap ... lite avis blir jag ;)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt!
  jag ska läsa en kurs på högskolan på distans. visuell kommunikation. Det var så längesedan jag läste och det ska bli så kul. Religinskunskap ja det låter spännande. Ha det gott!
  Kramis Kristina

  SvaraRadera
 3. Så härligt det låter! Jag har pluggat mycket de senaste åren men vid sidan av ordinarie arbete så det har varit ett väldigt pusslande för att det inte skulle drabba familjen för mycket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så härligt det låter! Jag har pluggat mycket de senaste åren men vid sidan av ordinarie arbete så det har varit ett väldigt pusslande för att det inte skulle drabba familjen för mycket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jaaaa, visst är det roligt att läsa och lära.
  Kunskap är lätt att bära så ös på!

  SvaraRadera