Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


måndag 23 juli 2012

...och mera sol


Vi är skära i skinnet, trötta och glada efter en dag vid havet. Cuckmere Valley är nog min favoritstrand tror jag. Man får promenera genom ett landskap med får, kor, kaniner och en meandrande å i två kilometer innan man kommer fram till platsen där ån möter havet. Underbart! Det vara bara det att dotterns skor försvann - de låg och väntade på att bli upplockade men hamnade i havet istället. Det var visst det där med ebb och flod, efter två år har vi fortfarande inte vant oss.


Strandkålen var en ganska ny men trevlig bekantskap. Den växer direkt i gruset och kan knappast behöva så mycket näring.


På vägen tillbaka till bilen stötte vi på den här supercoole kaninungen som inte orkade vara rädd för människor i den där värmen. Han låg i skuggan på stigen och tog igen sig istället.

2 kommentarer:

  1. :) Några foton blev det i alla fall ;)
    Glimtar av en härlig dag! Vad är väl ett par skor i det stora hela ;)

    SvaraRadera
  2. Vackert ställe, vi tog med solen från Sverige. I tisdag´s var det runt 30 grader i Nottingham. Dom hade haft en regnskur där uppe, den pågick i två månader. Nu är vi tillbaka i Sundsvall. Lycka till med ert OS, hoppas det fina vädret håller i sig.

    SvaraRadera