Vinden blåser vart den vill - vi blåste vidare


onsdag 14 december 2011

Hoppsan


Idag har jag lärt mig att så fort man trycker på publicera-knappen på sin blogg, så är det oåterkalleligt. Således verkar det som att jag inte kan ta bort den här bilden, hur gärna jag än skulle vilja.

Jag är lite tacksam ändå att det var det här jag råkade lägga ut, och inte något bildspel av mina fulaste grimaser. Men jag ska klicka försiktigare nästa gång, så slipper vi grimaserna även i fortsättningen!

2 kommentarer:

  1. Ah, jag skulle också vilja ha ett sånt där fint toalett fönster :)
    Wow, att springa i shorts i december måste vara en bedrift även om ni bor bättre till än oss! Här är det fortfarande snölöst, gräsmattorna ligger gröna och isiga och det känns väl så där... Tänker på förra året då malin och korre var hemma och det var flera meter höga snödrivor... Knappt så en annan hade sett nåt liknande och i år är det lika fast åt andra hållet "/
    Stor kram, och tack för att du förgyller mitt liv!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag förstår inte hur de gör - själv står man och huttrar i sin kappa på skolgården och där står papporna i shorts! Det finns vikingar lite överallt verkar det som... Gissar att det är lite dubbelt att ni inte har fått någon snö än - å ena sidan blir det ju så mycket ljusare men å andra sidan vill man inte ha 3 meter snö i år också, åtminstone skulle jag känna så.(Ingen undrar varför jag flyttade söderut:-) Stor kram!

    SvaraRadera